Varusteet

Pelatessaan curlingia pelaajilla on jalassaan erityisesti kyseiseen lajiin suunnitellut kengät. Curlingkenkien pohjamateriaali tekee kengistä erikoiset. Toisen kengän pohja pitää olla liukas ja toisen tahmea. Liukukengän pohja on useimmiten valmistettu teflonista. Liukukengän pohjamateriaalina voi olla myös jokin metalli. Pitopohja on yleensä raakakumia. Aloittelijat voivat käyttää tavallisia kenkiä, joihin kiinnitetään erillinen liukupohja. Tämän takia aloittelijan ei heti tarvitse hankkia curlingkenkiä.

Jokaisella joukkueen jäsenellä on oma harja. Kiven kulkema matka pitenee ja kierteen vaikutus heikkenee harjaamalla jäätä kiven edestä. Kiven kulkemaa matkaa voidaan harjauksella lisätä kymmenen prosenttia, toisin sanoen parhaimmillaan kiven liukuun saadaan harjaamalla pituutta useamman metrin verran. Nykyään käytetään lähinnä synteettisestä materiaalista valmistettuja harjoja. Synteettisen harjan etuna on tehokkuus lähes kaikissa jääolosuhteissa sekä roskattomuus.

Kenkien ja harjan lisäksi pelaajat pukeutuvat normaaleihin urheiluvarusteisiin. Huipputason curlingpelaajat käyttävät sekuntikelloa heittojen voimakkuuden mittaamiseen. Tämä auttaa selvittämään jään luisto-ominaisuuksia ja arvioimaan poistoheittojen voimakkuuksia.