Curling

Hallista löytyy kaksi curling-rataa osaaville pelaajille, mutta kaudelle 2023-2024 hallilla ei ole opastusta.

Curling on jäällä pelattava joukkuepeli. Urheilumuoto on alkujaan lähtöisin Skotlannista, mutta nykyään Kanada on johtava curlingmaa maailmassa yli miljoonalla pelaajallaan. Se on ennen kaikkea joukkuepeli, jossa kaksi neljän (tai kolmen) hengen joukkuetta pelaavat toisiaan vastaan. Yleisin kilpailumuoto on kilpailu nelihenkisin joukkuein. Kukin neljästä pelaaja heittää pään aikana kaksi kiveä. Joukkueen kapteeni näyttää pesässä ”tähtäysmerkkiä” heittovuorossa olevalle pelaajalle ja kaksi muuta pelaajaa toimivat tällöin harjaajina. Kapteenin ollessa heittovuorossa merkkiä näyttää joukkueen varakapteeni. Joukkueen on heitettävä samassa järjestyksessä koko pelin ajan.

Tutustu lajiin Curling Canadan hauskasta YouTube -videosta!
Löydät myös kattavan paketin infoa Curling -liiton sivuilta!

Tyhy- ja tyky -päivän ohjelmana curling on vallan verraton! Ei hätää, vaikka laji olisi vielä hieman vieras, me tarjoamme opastuksen lajin saloihin ratavuokran hinnalla. Normaalisti curlingpeli kestää kaksi tuntia ja se kannattaa varata myös virkistyspäivän ohjelmaa varten. Porukka kahdeksi joukkueeksi ja pelaamaan! Virkistyspäivän yhteyteen voit pyytää kauttamme tarjouksen ruuasta ja pelin päätteeksi voitte nauttia mahat täyteen lämmitetyssä kahviossamme tuloksia puiden! Varaa omalle työporukallesi hauskaa yhdessä tekemistä!

Curlingia pääsee pelaamaan Areenan kaukalossa ja isommalle porukalle käytössä on kaksi rataa. Etelä-Karjalan alueelta sekä Mikkelistä ja Kouvolasta meille on varsin sopiva matka harrastamaan!